måndag 11 oktober 2010

Pat gai med cashewnötter, grön eller röd curry?


Det råder alltid en viss förvirring med menyerna på Agdas, det finns många uppsatta med liknande alternativ eller bara generella utrop i stil med "Biffar". Det gäller att vara redo för allt möjligt när man försöker beställa. Min plan är alltid att försöka hålla fast vid att peka på deras egna menyer och hävda min rätt ett kort tag.

Köade in och försökte beställa "Kyckling med grön curry", något som en meny påstod skulle finnas, fast det kändes tveksamt med den där övertejpade lappen. Detta fräcka påstående möttes direkt av "Idag är det röd curry". Jag avvaktade tyst hans nästa påstående men det gjorde även mannen bakom disken. En kort stund stod vi och tittade på varandra. Tyvärr vann han och jag valde att peka på menyn vid kassan och frågade om det var nummer 1 på den menyn han menade.

"Ja".

Jag gick hem mot kontoret med kanske Agdas största klassiker, Pat Gai med cahsewnötter, i röd curry.

Unboxing
Idag stängde de boxen väldigt oortodoxt, inga plastlock som skrapade mot aluminiumkanten för att trycka till dem, bara nervikta med vanlig handkraft.

En kollega köpte samma mat och fick dela påse med mig, tyvärr fick vi inte det typiska "Mycket bra, sparar miljön" kommentaren som man annars ofta får när man delar påse.

Det första som slog mig  var att de har hakat på någon typ av hälsotrend, de hade lagt i inte en utan två (!) olika grönsakstyper i mitten. Väldigt crazy. Samma pris men mer grejer, vad ger det för marginaler?

Några kollegor testade Entrecote från Ica malmborgs och satt avundsjukt och tittade på vår mat. Det var oerhört gott, inte ett dugg starkt och väldigt mättande. Samt lite av en fröjd för ögat med den här hälsotrenden.


Resultat:
Lunchmättnad: 9/10
Kontorsavundsjuka: 8/10
Gott: 9/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar